FOTOGRAFIJE I REZULTATI SA IZLOŽBE

Hrvatski kinološki savez zahvaljuje i gradskim institucijama grada Karlovca na pomoći koju permanentno pružaju kod organiziranja ove i ostalih kinoloških manifestacija u njihovom gradu.
Pozdravljam i predstavnike onih organizacija koji su na bilo koji način kinološki zainteresirani, te su svojim dolaskom uveličali ovu izložbu.

Ipak, moji najtopliji pozdravi upućeni su kinolozima koji su autohtone pasmine izabrali za svoj kinološki interes, koji ih uzgajaju, njeguju, s njima rade i koji ih izlažu na izložbama. Ovi kinolozi su istinski i strastveni zaljubljenici u ljepotu i mogućnosti naših prekrasnih pasmina.
Uz njihovu pomoć i pomoć onih novih koji će se tek pridružiti, stvaramo „obrambenu vojsku“ naših kinoloških dragulja, naše povijesti, sadašnjosti i budućnosti.

Branko Šare
predsjednik Hrvatskog kinološkog saveza

PRIJAVI IZLOŽBU

U samo par koraka prijavite pse na Glavnu uzgojnu izložbu hrvatskih autohtonih pasmina pasa koja će se održati u Karlovcu, 01.10.2022. s početkom ocjenjivanja u 12,00 sati.

Prijavnina je besplatna! 

Molimo koristiti aplikaciju za prijavu na izložbu koja se nalazi na ovom linku: https://app.hks.hr/

Zadnji rok za prijavu na izložbu je 21.09.2022.

HRVATSKI PREDSTAVNICI NA SVJETSKOG IZLOŽBI 2022 !

Hrvatski kinološki savez kao i dosadašnjih godina, izabrane predstavnike hrvatskih autohtonih pasmina pasa šalje na Svjetsku izložbu pasa koja će se održati u Genevi, od 24.-27.08.2023.

Troškovi puta koji će se 2023. godine isplaćivati po pasmini iznosit će realne troškove jednog putovanja po pasmini bez obzira na broj pasa, to jest ukupno jedan putni trošak za sve pse jedne pasmine zajedno, te prijavninu za sve pse koji budu izabrani u reprezentaciju.
Kod svih ostalih pasmina za svaki osvojeni naslov prvaka (mladi, odrasli i veteranski prvak) na Svjetskoj i Europskoj izložbi pasa, po ostvarenom uspjehu Hrvatski kinološki savez podmiriti će uplaćeni iznos prijavnine.